Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیرعامل مجموعه گردشگری پل معلق شیشه‌ای هیر گفت: برای پیش گیری از شیوع کرونا تردد بیش 200 نفر در لحظه در پل معلق شیشه‌ای هیر جلوگیری می شود.


حسین عباسی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره فعالیت‌های مجموعه گردشگری پل معلق شیشه‌ای هیر در شرایط کرونایی کشور، گفت: مجموعه ما در شرایط کرونایی مانند سایر مجموعه‌های گردشگری به علت مراجعه کم گردشگران دچار ضرر و خسارت فراوانی شده است، اما خدا را شاکریم به خاطر منحصر به فرد بودن مجموعه در کشور و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی توسط پرسنل، میهمانان و گردشگران هر روز میزبان بازدیدکنندگان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به طریقه نگهداری پل معلق شیشه‌ای، افزود: بازدیدکنندگان از پل معلق شیشه‌ای، با دمپایی یا پاپوش مخصوصی روی پل قدم برمی‌دارند تا هم از خط و خش روی شیشه جلوگیری شود و هم از طبیعت بکر زیر پل که رودخانه هیرچایی و باغات زیبا قرار دارد، نهایت لذت و هیجان را داشته باشند.
عباسی‌نیا با اشاره ایمنی پل شیشه‌ای و میزان استحکام شیشه‌های آن، گفت: شیشه‌های پل معلق پنج لایه‌ای هستند و متشکل از سه لایه شیشه و دو لایه لمینت می‌باشد که با آزمایش‌های صورت گرفته توسط مهندسان، قابلیت تحمل یک تن وزن را در هر متر مربع دارا می‌باشد که کاملا ایمن و نشکن می‌باشد.
مدیرعامل مجموعه گردشگری پل معلق شیشه‌ای هیر اضافه کرد: از لحاظ ظرفیت پل شیشهای، بیش از هزار نفر به صورت یکجا می‌باشد که به دلیل فاصله‌گذاری و بیماری کرونا، از تردد بیشتر از ۲۰۰ نفر در لحظه روی پل جلوگیری می‌شود.
وی در خصوص مسیر ورودی این مجموعه نیز گفت: علی‌رغم تلاش مسئولان شهری و شهرستانی متاسفانه راه‌های دسترسی پل معلق تکمیل نشده است و به علت همین موضوع مجموعه گردشگری هیرلند دچار ضرر و زیان فراوانی شده که نبود راه دسترسی موجب رنجش و نارضایتی گردشگران هم شده است.
عباسی‌نیا ادامه داد: از همه مسئولان استانی خواهشمندم در جهت حمایت از صنعت گردشگری و پیشرفت و آبادانی شهر توریستی هیر و استان اردبیل، نسبت به رفع مشکلات ما از جمله مهمترین آنها راه دسترسی می‌باشد، مساعدت داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری گردشگري کروناویروس پروتکل های بهداشتی پل معلق شیشه ای هیر مجموعه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۶۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی

به نقل از روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع شد.

این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان های مسئول انجام شده است.

از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می شود، طرح روان سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه های گردشگران دنیاست. این نوع سفر در سال های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری ها و هماهنگی های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین ‏المللی به کشور، در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون ‏های بین ‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‏ المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • خسارت آتش سوزی در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت - گیلان
  • ممنوعیت ترددها شناورها در کیش تا ساعت ۱۹ ادامه دارد
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • وزش تندباد‌های لحظه‌ای و ممنوعیت تردد شناور‌ها در کیش، ۱۲ اردیبهشت
  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین تا آخر اردیبهشت ماه
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان