Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@06:43:16 GMT

پل معلق شیشه‌ای هیر، برند گردشگری استان اردبیل است

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۰۸۸۱

پل معلق شیشه‌ای هیر، برند گردشگری استان اردبیل است

وزیر میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه پل معلق شیشه‌ای شهر هیر در استان اردبیل به یک برند گردشگری تبدیل شده است،گفت:با پیگیری‌ها و تلاش مسوولین، خلخال در آینده نزدیک به یکی از قطبهای مهم گردشگری کشور تبدیل می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان ما ، عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سفر به بخش هایی از از استان اردبیل از مناطق مختلف گردشگری منطقه هیر و خلخال بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت ها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرغامی  در بازدید از پل معلق شیشه‌ای شهر توریستی هیر گفت: پل معلق شیشه‌ای هیر یکی از ابتکارات و ایده‌های نوین در حوزه گردشگری است که زیبایی خاصی به استان اردبیل داده و سیمای منطقه را تغییر داده است.

وی با بیان اینکه پل معلق هیر یکی از پروژه‌های مهم و هیجانی گردشگری درکشور است، گفت: طراحی وساخت این پل به دست توانمند مهندسان بومی انجام شده که قابل تقدیر و قدردانی است‌.

ضرغامی از سرمایه گذاران و مدیران مجموعه پل شیشه ای هیر ومسئولان استان ومیراث فرهنگی استان درراه اندازی این پل گفت:هم اکنون این پل به یک برندگردشگری درکشور تبدیل  شده است.

وی به رفع موانع توسعه مجموعه پل شیشه ای هیر تاکید کرد و گفت: این موانع به زودی برطرف می‌شود و از سرمایه گذاران و مدیران مجموعه برای راه‌اندازی فازهای بعدی پروژه پل شیشه‌ای هیر به شکل همه جانبه حمایت می‌شود.

وی تصریح کرد: حمایت ازراه اندازی پروژه‌های گردشگری هیجانی در کشور مبنای کار است و اردبیل با داشتن مجموعه‌هایی مانند پل شیشه ای هیر و دوچره هوایی و زیپ لاین در این حوزه موفق عمل کرده است.

وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی یادآورشد: یکی از نکات حائز اهمیت خانواده محور بودن مراکز گردشگری است که درپل هیر این موضوع به خوبی جا افتاده است.

ضرغامی در بازدید از جادبه های گردشگری شهرستان خلخال گفت: با پیگیری‌ها و تلاش مسوولین و سرمایه‌گذاران طرح های گردشگری، در آینده نزدیک خلخال به عنوان یکی از قطبهای مهم وبزرگ  گردشگری کشور معرفی خواهد شد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه ظرفیت‌های گردشگری و دسترسی‌ به جاذبه‌های گردشگری شهرستان خلخال را فوق العاده ارزیابی کرد و گفت: در استانهای شمالی که همیشه ما مشکل تراکم گردشگر داریم، در ایام خاص سال بخش زیادی از گردشگران استان‌های شمالی می توانند به راحتی از جاده اسالم به خلخال به این منطقه سفر کرده و از ظرفیت های مختلف گردشگری شهرستان استفاده کنند .

وی با اشاره به جاذبه‌های گردشگری خلخال از جمله منطقه نمونه گردشگری ازناو، اندبیل و الماس اظهار داشت: با وجود اینکه در هر دو منطقه سرمایه گذاری شده است، ولی برای رسیدن به حد مطلوب  زیرساخت‌های بیشتری باید در این شهرستان ایجاد شود.

 ضرغامی  خاطرنشان کرد: اگر چنانچه دسترسی‌ها و خدمات گردشگری در این منطقه ارتقا یابد، سرمایه‌گذاران زیادی حاضر به سرمایه‌گذاری در بخش توسعه گردشگری این مناطق خواهند شد.

وی  در بازدید از امامزاده سید دانیال  نیز گفت: این مکان مذهبی هم دارای موقعیت گردشگری ،مذهبی بسیار خوبی است و می تواند در بحث توسعه صنعت گردشگری مذهبی بسیار مفید واقع شود.

ضرغامی با اشاره به گفت و گوهای خود با سرمایه گذاران طرحهای گردشگری شهرستان خلخال و بررسی چالشها و مشکلات سرمایه گذاران اظهار کرد: موانع پیش روی طرح های سرمایه گذاری گردشگری این شهرستان باید به سرعت برطرف شود.

وی افزود: بخشی از این مشکلات به دستگاه‌های دولتی مانند سازمان جنگلها و مراتع  و یا وزارت راه وشهرسازی مربوط است که مقرر شد این مشکلات در دولت مطرح شده و راه برای رفع این مشکلات هموار شود. بخش دیگری از مشکلات هم در حوزه سرمایه گذاری است که با ارائه تسهیلات بانکی تبصره ای قابل حل است.

عضو هیات دولت با بیان اینکه خوشبختانه شرایط تسهیلات تبصره ۱۸ وضعیت خوبی دارد، گفت: وزارت میراث  فرهنگی، گردشگری  و صنایع دستی جزو اولین وزارتخانه‌هایی است که توانسته از این تسهیلات استفاده کند.

وزیر  میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یادآورشد: امیدوارم با شناسایی دقیق ظرفیت‌های گردشگری منطقه از سوی اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل، طرح‌های خوبی در این منطقه اجرا و تکمیل شود.

 وی با تاکید بر لزوم تکمیل طرح‌های گردشگری منطقه و جبران عقب ماندگی‌های این بخش اظهار کرد: محورهای ارتباطی خلخال مزیتی است که از همه استان‌های اطراف به این منطقه دسترسی وجود دارد و وقتی از گردشگری حرف می زنیم و این شهرستان را به عنوان قطب معرفی می کنیم به این دلیل است که این قطب گردشگری براحتی قابل دسترسی بوده و خیلی از جاها در کشور به راحتی می توانند به ان دسترسی پیدا کنند.

وزیر میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی یکی از اقدامات خوب وزارتخانه تحت امر خود را حل مسائل کاروان‌های مسافرتی یا کمپرها عنوان کرد و گفت: یکی از این کمپرها امروز در این سفر همراه من است که آن را به عنوان نمادین معرفی می‌کنیم.

وی گفت: همه صاحبان کمپرها اگر دنبال محیط‌های خوب برای کمپ زدن و اسکان چند روزه هستند می‌توانند براحتی از همین جاده اسالم به خلخال و مناطق نمونه گردشگری این شهرستان استفاده کنند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سفر به شهرستان کوثر استان اردبیل از منطقه نمونه گردشگری داش حمامی (حمام سنگی) و آبگرم کوثر بازدید کرد.

وی گفت: داش حمامی یا حمام سنگی در شهرستان کوثر یک ظرفیت ویژه گردشگری است که در اطراف خود از طبیعت بسیار زیبایی نیز بهره می‌برد، آماده حمایت از سرمایه‌گذاران گردشگری در این منطقه هستیم.»

 ضرغامی در بازدید از آبگرم کوثر نیز افزود: آبگرم کوثر نیز ظرفیت ویژه‌ای است که می‌تواند به یکی از جاذبه‌های مهم گردشگری در جنوب استان اردبیل تبدیل شود.

 وزیر میراث فرهنگی, گردشگری و صنایع دستی از مجتمع خدماتی رفاهی و بهداشتی بین‌راهی جاده اردبیل کوثر بازدید کرد.

وی در پایان سفر خود به استان اردبیل از مناطق گردشگری شهرستان خلخال از جمله منطقه نمونه گردشگری ازناو شهرستان خلخال و بوم گردی قصر چوبی و منطقه نمونه گردشگری اندبیل بازدید و در جریان امور قرار گرفت.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: گردشگری شهرستان خلخال گردشگری و صنایع دستی منطقه نمونه گردشگری وزیر میراث فرهنگی پل معلق شیشه ای سرمایه گذاران پل شیشه ای هیر سرمایه گذاری استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۰۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، گفت: زنان توانمند و غیور عشایری ایل شاهسون در تولید بیش از ۳۰ نوع صنایع دستی و رشته‌های متنوع هنر صنعت بی‌بدیل نمایان و آشکار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر امروز در جریان بازدید از بافته‌های زنان عشایر مغان در جعفرآباد، اظهار داشت: عشایر استان اردبیل با نام ایل شاهسون معروف است و دارای 13 هزار خانوار بوده و 5.6 دهم جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: در کشورمان بیش از 300 رشته صنایع دستی رایج و مرسوم است که از این تعداد 30 رشته صنایع دستی ویژه مناطق عشایری ایل شاهسون است که سالانه با تولید محصولات متنوع و عرضه آن به بازار سعی می‌کنند برای خود و خانواده تأمین معاش کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تنوع تولید محصولات صنایع دستی و اصالت آنها به حدی است که در قالب نمایشگاه‌های مختلف امکان عرضه و به نمایش گذاشتن این آثار در غرفه‌های متعدد وجود دارد.

محمدی‌ادیب افزود: ما به آموزش مؤثر و گسترده صنایع دستی در بین علاقه‌مندان جامعه عشایری راغب هستیم و در این زمینه آمادگی همکاری را با بخش‌ها و گروه‌های مختلف داریم تا زمینه و بستر انتقال مفاهیم آموزشی در این ارتباط فراهم آید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با پرداخت تسهیلات کم‌بهره از هنرمندان و صنعتگران این حوزه حمایت می‌شود تا تولیدات خود را با کیفیتی مناسب تولید و به بازار عرضه کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: توانمندی زنان عشایر شاهسون در این بخش بی‌بدیل و بی‌نظیر است و در تولید فرش، گلیم، جاجیم، عروسک‌بافی، کیف و کفش و سایر صنایع دستی مهارت این هنرمندان توانمند عشایری را شاهد هستیم.

محمدی‌ادیب بیان کرد: در کنار نمایش آثار ارزشمند صنایع دستی عشایر، بافته‌های گران‌قیمت آنها نیز در معرض دید مخاطبان قرار گرفته تا همگان به انگشتان هنرمندانه این زنان غیور و توانمند پی برده و بستر معرفی آنها در عرصه‌های ملی و بین‌المللی نیز به شایستگی فراهم آید.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، یادآور شد: در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که به میزبانی جعفرآباد برگزار شد در کنار عرضه این محصولات ارزشمند هنرمندان و صنعتگران عشایری، تلاش شد تا بازاریابی نیز در سطح بین‌المللی اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • کشف 10 کیلوگرم شیشه از قاچاقچیان مواد مخدر در خلخال
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • عکس| شکوفه‌های گیلاس در خلخال
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین تا آخر اردیبهشت ماه